Halı Kaydırmaz Ped Nedir? Nasıl Kullanılır?

12-12-2022 09:55
Halı Kaydırmaz Ped Nedir? Nasıl Kullanılır?

Evlerin dekorasyonunu tamamlayan halılar bazı durumlarda tehlikeye yol açıyorlar.

Kaygan oldukları için istenmeyen kaza yol açabilirler. Ayrıca kaygan halılar görüntü açısından da rahatsız edicidir. Halı kaydırmaz ped burada devreye giriyor. Halınızı yere sermeden önce altına altı kaydırmaz ped koyarak sabit durmasını sağlayabilirsiniz. Halı altı kaydırmaz ped ile ilgili tüm detayları içeriğimizde bulabilirsiniz.

Halı Kaydırmaz Ped Nedir?

Halı kaydırmaz ped, halıyı sabitlemek, kaymasını engellemek için kullanılan bir malzemedir. İçerisinde silikon bulunur. Bu ürünü kullanarak, halılarınızın kaymasını engelleyerek olası kazaları önlemiş olursunuz. Yapıştırma yöntemiyle kurulan halı altı kaydırmaz ped yumuşak dokuya sahiptir. Sadece halı değil, yolluk ve kilimlerin kaymaması için de kullanılabilir. Oldukça kullanışlı bir üründür. Kullanıcılar Halı altı kaydırmaz ped nerede satılır sorusunu cevabını merak ediyor. Halı altı kaydırmaz ped, Halimax.com.tr adresinden bulabilirsiniz.

Ayrıca bkz: Halı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Halı Kaydırmaz Ped Ne İşe Yarar? 

Halı Kaydırmaz Ped, halı, kilim ve yollukların yerinden kaymaması için kullanılır.

Parke, laminat veya seramik zeminin üzerine serilebilir. Ayrıca halının yüzeyi ve köşelerinin zarar görmesini engeller. Yüzeyi dokulu ve yapışkanlı malzemeden üretildiği için halıyı sabit tutmaktadır. Eğer daha da yapışmasını istiyorsanız, halının altına ve köşelerine silikon yapıştırıcısı kullanarak hiç kaymaz hale getirebilirsiniz.

Halı altı kaydırmaz ped, halı bandı ile birlikte de kullanılabilir. 

Halı Kaydırmaz Ped Nasıl Kullanılır?

Halı altı kaydırmaz ped için herhangi bir yapıştırma işlemi gerekmiyor. Zaten yapışkan malzemeden üretildiği için halıyı zemine kolay bir şekilde sabitliyor. Halı kaydırmaz ped almadan önce halınızın ölçülerini öğrenmelisiniz. Rastgele alınan tüm ürünler boyutu ve rengine göre bir dengesizlik oluşturabilir. Çeşitli ölçüler ve renklerle tasarlanan halı altı kaydırmaz ped ürününü satın alarak halılarınızın kayma sorununu ortadan kaldırabilirsiniz. Yapımında, genellikle, krem, gri, siyah gibi renkler kullanılır. Kaydırmayan pedler halınızın çeşitli bölgelerine yerleştirilerek kolayca yapışır ve kayma sorununu ortadan kaldırır. Sadece tek bir halıda değil, tüm halılarınızın altında kullanabilirsiniz. Ayrıca yıkanabilir özelliğe sahiptir. Dokusu, yumuşak, yapışkan ve deliklidir. Evinizdeki olası kazaları önlemek için halı, kilim ve yollukların altında halı altı kaymaz ped koyarak hem kendinizin hem de sevdiklerinizin güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Ayrıca bkz: Yeni Halı Tüyleri Nasıl Temizlenir? yazımızı okumak için sitemizi takip etmeyi unutmayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.