Hasır Halı Nedir?

22-12-2022 14:34
Hasır Halı Nedir?

Evinize halı seçerken, temizliğin kolay olmasını istiyorsanız, hasır halı tam size göre. Hasır halı, sade ve dikkat çekici görünümü ile bulunduğu yerin havasını değiştirebilir. Modern desenleri ve doğal yapısı ile ev dekorasyonlarının tercihi haline gelmiştir. Hasır görünümlü halılar, yapı ve şekillerine göre değişiklik göstermektedir. Dikdörtgen, oval, kare ve yuvarlak hasır halılar, evin her bölgesinde şık bir şekilde duracaktır. Genellikle kendi doğal renginde olsalar da gri, beyaz ve siyah hasır halı modelleri mevcuttur.

Hasır Halı Nedir?

Hasır halı, otantik görünümlü yapımında pamuk ve polyester kullanılan klasik halılardır. Hindistan’ın Ganj nehrinde bulunan jüt lifler, hasır halıların üretiminde kullanılır. Pamuklu bir yüzeye sahiptir. Kirler hasır halının üzerinden kolay bir şekilde temizlenir. Koku oluşturmayan, leke tutmayan ve yüzeyinde bozulmalar olmayan bir yapıdadır. Elektrik ya da robot süpürge ile yüzeyine zarar vermeden temizlenebilir.

Çamaşır makinesinde 30 derecede yıkanmalıdır. Hasır halıların güneş ışığı görmemesi gerekir. Yoksa halıdaki iplikler yerinden çıkabilir.

Hasır Görünümlü Halı Modelleri

Hasır halılar, el dokuması ile üretildikleri için diğer makine halılarına göre fiyatları yüksek oluyor. Eğer daha ekonomik bir ürün arıyorsanız, hasır görünümlü halı modellerini sizlere tavsiye ediyoruz. Hasır görünümlü halılar makine dokuması olduğu için, fiyatları daha uygundur. Kullanımı ve temizliği oldukça kolaydır. 

Hasır görünümlü halıların üzerinde masa ve sandalye gibi ağır eşyalar kullanılmamalıdır. Halının elyafları düzelmeyecek biçimde zarar görebilir. Uzun süreler kullanmanız için, belli zaman aralıklarında hasır görünümlü halınızın yerini değiştirmenizi öneriyoruz.

Harika Hasır Halı Modelleri Halimax.com.tr'de!

Evinizin tüm köşelerine uyacak, siyah, beyaz, gri, renksiz ve desenli hasır halı modelleri sizleri bekliyor. Halılarımız ortalama 2 cm kalınlığındadır. Yüzeyi doğal örgülü bir yüzeye sahiptir. Kolay temizlenebilen bir yapıya sahiptir. Otantik, modern, klasik ve bohem tarzda hasır halı modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca hasır halınızı yolluk olarak da kullanabilirsiniz. Her bütçeye uygun, hasır halı modellerini online sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Ayrıca bkz: Bambu Halı Nedir? Nasıl Yıkanır?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.